Inkasso

​Vi tillader os at påstå, at vi er branchens mest kvalitetsbevidste inkassopartner.

Mortang Advokater har gennem mange år sat en ære i at udvikle og levere det optimale inkassoprodukt til det danske erhvervsliv. Vi beskæftiger mere end 40 højt kvalificerede medarbejdere, hvoraf ca. 22 arbejder direkte med inkasso.

Vi har for mange år siden integreret det bedste fra inkassobranchen med det bedste fra advokatbranchen. Som et resultat heraf er al udenretlig behandling i dag gratis for vores klienter, samtidig med, at sagerne straks fortsættes retligt, når dette er aftalt og det vel at mærke altid til en fast pris.

  • Inkassosagerne behandles af et advokathus fra start til slut,
  • Klienten tilknyttes en fast kontaktperson,
  • Alle sager vurderes(scores) og anbefales i forhold til et retligt forløb,
  • Klienten får adgang til vores website, hvor porteføljen kan følges dagligt.

Gennem årene er det blevet en selvfølge for os at være opdateret på den seneste teknologiske udvikling, hvilket blandt andet i dag gør os i stand til at håndtere en hvilken som helst størrelse inkassoportefølje. Vores systemer er 100% integreret med RKI, CVR og CPR, hvilket er absolut nødvendigt for at kunne behandle inkassosager seriøst.

For at kunne imødekomme såvel lovmæssige som vores klienters til stadighed skiftende krav har vi siden 2001 valgt at udvikle vores egne IT-systemer til håndtering af inkassosager. Dette gør os i stand til med kort varsel at ændre procedurer og arbejdsgange, når der er behov herfor. Sagsforløbet planlægges i samarbejde med vores klient, således at forventningerne er afstemt fra samarbejdets start.

Som udgangspunkt har vi ikke noget standard inkassoprodukt, idet næsten alle inkassoporteføljer skal behandles forskelligt - kun ved at tage højde for porteføljernes forskellighed kan man behandle dem alle korrekt. Således er vi også meget fleksible i vores produktstruktur, fordi vi justerer os i forhold til markedsvilkårene. Vi anser det som en selvfølge at synliggøre vores resultater over for vores klienter. Resultatet kan vises i form af inddrivelsesprocenter (ofte kaldet løsningsprocenter) og - hvad der er mere relevant – afregningsprocenter, hvilket vil sige, det beløb der afregnes over for klienten efter fradrag af alle omkostninger i forbindelse med inkassationen.

Mortang Advokater repræsenterer nogle af de største virksomheder i Danmark.

Kontakt salgschef Jimmy Vo for yderligere information jiv@mortang.dk


​Kompetent advokatrådgivning til erhvervsklienter og privatpersoner

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Mortang Advokater blev i 1998 stiftet af advokat Tom Mortang, som havde en enkelt sag i sit arkivskab og ingen medarbejdere. Siden har Tom Mortang, med flair for full service og godt håndværk, opbygget en solid advokatvirksomhed med 40 ansatte, som årligt håndterer ca. 100.000 sager bestående af primært erhvervsrelaterede forhold og advokatinkasso. 

Efter at det i den nye Retsplejereform blev vedtaget at nedlægge en række retskredse, købte Mortang Advokater Domhuset i Hørsholm.​

​Opnå mere frihed i hverdagen med vores hjælp

Mortang Advokater består af en juridisk afdeling samt en inkassoafdeling. Herudover er der en større gruppe af studerende tilknyttet begge afdelinger. Kontorets tone er uformel og vi har en flad virksomhedsstruktur, hvor døren altid er åben. Det er vigtigt at have et godt samarbejde i hele virksomheden,
​at alle er fleksible og kan yde bistand til mange forskellige arbejdsopgaver.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Kontakt

Mortang Advokater

Folehavevej 1, 2970 Hørsholm

Se rute på Google Maps

​Tlf.: (+45) 45 76 62 00

E-mail: mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2020 Alle rettigheder forbeholdes​.