Mødeadvokat.dk​

Mødeadvokat.dk er en online service, hvor advokater og virksomheder, der har insourced arbejdet med inkasso, kan booke en advokatforbindelse til at give personligt møde i alle fogedretter i Danmark, foretage fogedretsafhøring og udarbejde en fogedretsrapport.

Mortang Advokater har gennem mere end 15 år givet personligt fremmøde i alle retskredse i Danmark – både for egne klienter og som forbindelsesadvokat. Det er vores erfaring, at en kompetent personlig afhøring er afgørende for et godt resultat, og at det personlige fogedretsmøde derudover gør afhøringssituationen mere professionel og tryg for alle parter.

Vores medarbejdere har mange års erfaring i både faglig og etisk korrekt afhøring, og du får derfor en personlig, professionel og individuel afhøring, hvor alle forhold bliver afdækket.

På Mødeadvokat.dk kan du bl.a. booke hjælp til:

  • ​​Personligt fremmøde i alle fogedretssager i Danmark (inkassosager)
  • ​Telefoniske fogedretsmøder
  • ​Udkørende fogedforetninger
  • ​Politifremstilling.

Servicen giver dig overblik over alle dine fogedretssager. Du har mulighed for at give særlige afhøringsinstrukser på mødeadvokat.dk, og senest 24 timer efter fogedretsmødet kan du se og printe fogedretsrapporten. 

Så enkelt er det

Gå ind på mødeadvokat.dk, og opret dig som bruger. Du modtager herefter en mail med et aktiveringslink, og når din profil er aktiveret, kan du indtaste eller sende en fil med oplysningerne om fogedretsmødet.

Intet gebyr eller abonnement

Du kan frit benytte mødeadvokat.dk. Når vi har leveret fogedretsrapporten, bliver du kun faktureret det mødesalær, som retten har tilkendt.

Kontakt Susanne Fuglsang på sfu@mortang.dk eller på telefon 88 20 22 56, hvis du vil høre mere om mødeadvokat.dk. 


​Kompetent advokatrådgivning til erhvervsklienter og privatpersoner

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Mortang Advokater blev i 1998 stiftet af advokat Tom Mortang, som havde en enkelt sag i sit arkivskab og ingen medarbejdere. Siden har Tom Mortang, med flair for full service og godt håndværk, opbygget en solid advokatvirksomhed med 40 ansatte, som årligt håndterer ca. 100.000 sager bestående af primært erhvervsrelaterede forhold og advokatinkasso. 

Efter at det i den nye Retsplejereform blev vedtaget at nedlægge en række retskredse, købte Mortang Advokater Domhuset i Hørsholm.​

​Opnå mere frihed i hverdagen med vores hjælp

Mortang Advokater består af en juridisk afdeling samt en inkassoafdeling. Herudover er der en større gruppe af studerende tilknyttet begge afdelinger. Kontorets tone er uformel og vi har en flad virksomhedsstruktur, hvor døren altid er åben. Det er vigtigt at have et godt samarbejde i hele virksomheden,
​at alle er fleksible og kan yde bistand til mange forskellige arbejdsopgaver.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Kontakt

Mortang Advokater

Folehavevej 1, 2970 Hørsholm

Se rute på Google Maps

​Tlf.: (+45) 45 76 62 00

E-mail: mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2020 Alle rettigheder forbeholdes​.