Rekonstruktion og insolvensret

Hos Mortang Advokater rådgiver vi indenfor alle områder, der vedrører virksomheder i økonomiske vanskeligheder. Vi rådgiver både ledelsen i nødlidende selskaber og parter, der har interesser i eller krav mod virksomheder i økonomisk krise.

Vi hjælper bl.a. med rekonstruktion af virksomheder, gennemførelse og forhandling af både frivillige akkorder og tvangsakkorder, konkursbehandling, omstødelse og likvidation.

Virksomheder i krise kan stadig indeholde økonomisk velfungerende dele, og vores mål med rekonstruktion er at medvirke til at skabe en virksomhed, der har mulighed for at klare sig i fremtiden.

Rekonstruktion af virksomheder er et af de juridiske områder, der kræver størst overblik, indsigt og evne til stillingtagen. Ofte indebærer rekonstruktion en kombination af forskellige kreditorordninger. Hos Mortang Advokater har vi en omfattende viden om rekonstruktion og specialviden om alle de forskellige kreditorordninger. Den viden sikrer et optimalt resultalt.


​Kompetent advokatrådgivning til erhvervsklienter og privatpersoner

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Mortang Advokater blev i 1998 stiftet af advokat Tom Mortang, som havde en enkelt sag i sit arkivskab og ingen medarbejdere. Siden har Tom Mortang, med flair for full service og godt håndværk, opbygget en solid advokatvirksomhed med 40 ansatte, som årligt håndterer ca. 100.000 sager bestående af primært erhvervsrelaterede forhold og advokatinkasso. 

Efter at det i den nye Retsplejereform blev vedtaget at nedlægge en række retskredse, købte Mortang Advokater Domhuset i Hørsholm.​

​Opnå mere frihed i hverdagen med vores hjælp

Mortang Advokater består af en juridisk afdeling samt en inkassoafdeling. Herudover er der en større gruppe af studerende tilknyttet begge afdelinger. Kontorets tone er uformel og vi har en flad virksomhedsstruktur, hvor døren altid er åben. Det er vigtigt at have et godt samarbejde i hele virksomheden,
​at alle er fleksible og kan yde bistand til mange forskellige arbejdsopgaver.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Kontakt

Mortang Advokater

Folehavevej 1, 2970 Hørsholm

Se rute på Google Maps

​Tlf.: (+45) 45 76 62 00

E-mail: mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2020 Alle rettigheder forbeholdes​.