Ønsker du at betale din regning nu?

Tak fordi du benytter dig af vores hjemmeside.

​Vi har sendt et brev til dig, da du skylder penge til en af vores klienter. Som oplyst i brevet har du nu følgende 2 muligheder:

Betal det fulde beløb

Ønsker du at indbetale det fulde beløb skal dette ske til vores klientkonto i Spar Nord Bank, reg.nr. 9056, konto nr. 1580 011 000 med tydelig angivelse af vores j.nr. som du kan finde øverst i vores brev

Anmod om en afdragsordning

​Ønsker du en afdragsordning skal du udfylde et frivilligt forlig og fremsende det til vores kontor senest 10 dage efter modtagelsen. Såfremt du ikke allerede har modtaget et frivilligt forlig, kan du rette henvendelse til din sagsbehandler. Kontaktinformation til din sagsbehandler finder du ligeledes øverst i vores brev.

Du skal være opmærksom på, at aftalen om afdragsordning først er gældende efter du har modtaget en bekræftelse fra vores kontor.

Vores kontor er åbent for telefoniske henvendelser fra mandag til fredag fra kl. 10:00 – 15:00.

I henhold til den nye persondataforordning må vi ikke udlevere personfølsomme oplysninger til en tredje part i sagen. Hvis du ikke selv har mulighed for at rette telefonisk henvendelse til os og dermed får en anden til at kontakte os på dine vegne, er det vigtigt, at du udsteder en fuldmagt til den pågældende.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse.

læs vores cookiedeklaration

Kontakt

Mortang Advokater

(+45) 45 76 62 00

mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2024 Alle rettigheder forbeholdes​.