Advokatinkasso​

Mortang Advokater repræsenterer nogle af de største virksomheder i Danmark

Vi tillader os at påstå, at vi er branchens mest kvalitetsbevidste inkassopartner. Vi har gennem mange år sat en ære i at udvikle og levere det optimale inkassoprodukt til dansk erhvervsliv. Huset beskæftiger omkring 40 højt kvalificerede medarbejdere, hvoraf mere end halvdelen arbejder direkte med inkasso.

Hos Mortang Advokater har vi integreret det bedste fra inkassobranchen med det bedste fra advokatbranchen. Det betyder bl.a., at al udenretlig behandling af sagerne er gratis for vores klienter, og at sagerne straks fortsættes retligt, når det er aftalt.

Som inkassokunde hos Mortang Advokater får du:

  • Kvalificeret sagsbehandling af en advokatvirksomhed fra start til slut.
  • ​En fast kontaktperson.
  • ​En vurdering af din sag og anbefaling i forhold til det retlige forløb.
  • ​Adgang til vores website, hvor sagerne/porteføljen kan følges dagligt.

Vores systemer er 100 % integrerede med RKI, CVR, CPR samt IDQ og systemernes teknologi gør, at vi kan håndtere alle størrelser af inkassoporteføljer.

Alle porteføljer er forskellige. Derfor har vi som udgangspunkt ikke et standardinkassoprodukt. Vi kigger i stedet på den enkelte portefølje og finder den mest optimale løsning.

Sammen med klienten planlægger vi sagsforløbet, og for os er det en selvfølge at synliggøre vores resultater. Det kan være i form af inddrivelsesprocenter (ofte kaldet løsningsprocenter) og – mere relevant – afregningsprocenter. Det vil sige, det beløb der bliver afregnet efter fradrag af alle omkostninger i forbindelse med inkassationen.

For at kunne imødekomme både lovmæssige krav og vores klienters skiftende behov, har vi siden 2001 udviklet vores egne IT-systemer til inkassosager. Det gør os i stand til med kort varsel at ændre procedurer og arbejdsgange.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse.

læs vores cookiedeklaration

Kontakt

Mortang Advokater

(+45) 45 76 62 00

mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2024 Alle rettigheder forbeholdes​.