Advokatinkasso​

Mortang Advokater repræsenterer nogle af de største virksomheder i Danmark, og vi tillader os at påstå, at vi er branchens mest kvalitetsbevidste inkassopartner.

Vi har gennem mange år sat en ære i at udvikle og levere det optimale inkassoprodukt til dansk erhvervsliv. Huset beskæftiger omkring 40 højt kvalificerede medarbejdere, hvoraf mere end halvdelen arbejder direkte med inkasso.

Hos Mortang Advokater har vi integreret det bedste fra inkassobranchen med det bedste fra advokatbranchen. Det betyder bl.a., at al udenretlig behandling af sagerne er gratis for vores klienter, og at sagerne straks fortsættes retligt, når det er aftalt.

Som inkassokunde hos Mortang Advokater får du:

  • Kvalificeret sagsbehandling af en advokatvirksomhed fra start til slut.
  • ​En fast kontaktperson.
  • ​En vurdering af din sag og anbefaling i forhold til det retlige forløb.
  • ​Adgang til vores website, hvor sagerne/porteføljen kan følges dagligt.

Vores systemer er 100 % integrerede med RKI, CVR, CPR samt IDQ og systemernes teknologi gør, at vi kan håndtere alle størrelser af inkassoporteføljer.

Alle porteføljer er forskellige. Derfor har vi som udgangspunkt ikke et standardinkassoprodukt. Vi kigger i stedet på den enkelte portefølje og finder den mest optimale løsning.

Sammen med klienten planlægger vi sagsforløbet, og for os er det en selvfølge at synliggøre vores resultater. Det kan være i form af inddrivelsesprocenter (ofte kaldet løsningsprocenter) og – mere relevant – afregningsprocenter. Det vil sige, det beløb der bliver afregnet efter fradrag af alle omkostninger i forbindelse med inkassationen.

For at kunne imødekomme både lovmæssige krav og vores klienters skiftende behov, har vi siden 2001 udviklet vores egne IT-systemer til inkassosager. Det gør os i stand til med kort varsel at ændre procedurer og arbejdsgange.


​Kompetent advokatrådgivning til erhvervsklienter og privatpersoner

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Mortang Advokater blev i 1998 stiftet af advokat Tom Mortang, som havde en enkelt sag i sit arkivskab og ingen medarbejdere. Siden har Tom Mortang, med flair for full service og godt håndværk, opbygget en solid advokatvirksomhed med 40 ansatte, som årligt håndterer ca. 100.000 sager bestående af primært erhvervsrelaterede forhold og advokatinkasso. 

Efter at det i den nye Retsplejereform blev vedtaget at nedlægge en række retskredse, købte Mortang Advokater Domhuset i Hørsholm.​

​Opnå mere frihed i hverdagen med vores hjælp

Mortang Advokater består af en juridisk afdeling samt en inkassoafdeling. Herudover er der en større gruppe af studerende tilknyttet begge afdelinger. Kontorets tone er uformel og vi har en flad virksomhedsstruktur, hvor døren altid er åben. Det er vigtigt at have et godt samarbejde i hele virksomheden,
​at alle er fleksible og kan yde bistand til mange forskellige arbejdsopgaver.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Kontakt

Mortang Advokater

Folehavevej 1, 2970 Hørsholm

Se rute på Google Maps

​Tlf.: (+45) 45 76 62 00

E-mail: mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2020 Alle rettigheder forbeholdes​.