Karriere​

Mortang Advokater er siden starten i 1998 gået fra at være én enkelt mand til i dag at have ca. 40 medarbejdere. Og vi vokser stadig. Vi har mange forskellige sagstyper og klienter, og det er med til at sikre en spændende og alsidig arbejdsdag.

Hos Mortang Advokater har vi en klar vision om altid at levere den mest optimale løsning og service til vores klienter. Som medarbejder hos Mortang Advokater skal dit juridiske fundament derfor naturligvis være i orden, men derudover lægger vi også stor vægt på gode kommunikationsevner og evnen til at forstå klienternes behov.

Kontoret har til huse i det gamle historiske domhus på Folehavevej i Hørsholm, og de unikke rammer og omgivelser er i høj grad med til at skabe livskvalitet i dagligdagen – både for os og for vores gæster.

Om organisationen

Hos Mortang advokater er vi ca. 40 kollegaer fordelt på en juridisk afdeling og en inkassoafdeling. Vi har en flad struktur og en uformel tone. Vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og prioriterer fællesskabet og det sociale samvær højt.

Mortang Advokater er ejet af advokat Tom Mortang (H), der etablerede virksomheden i 1998.

Medarbejder hos Mortang Advokater

Som medarbejder hos Mortang Advokater bliver du tilbudt en arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på den daglige trivsel, og hvor vi har fokus på både faglig og personlig udvikling.

Vi bruger hinanden som sparringspartnere, og vi vægter efteruddannelse højt. Ind imellem rejser vi sammen, og vi har jævnligt sociale arrangementer.

Stillinger hos Mortang

Vi er altid på udkig efter flere dygtige kollegaer. Send derfor gerne en ansøgning med cv og andre relevante dokumenter til mortang@mortang.dk.


​Kompetent advokatrådgivning til erhvervsklienter og privatpersoner

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Mortang Advokater blev i 1998 stiftet af advokat Tom Mortang, som havde en enkelt sag i sit arkivskab og ingen medarbejdere. Siden har Tom Mortang, med flair for full service og godt håndværk, opbygget en solid advokatvirksomhed med 40 ansatte, som årligt håndterer ca. 100.000 sager bestående af primært erhvervsrelaterede forhold og advokatinkasso. 

Efter at det i den nye Retsplejereform blev vedtaget at nedlægge en række retskredse, købte Mortang Advokater Domhuset i Hørsholm.​

​Opnå mere frihed i hverdagen med vores hjælp

Mortang Advokater består af en juridisk afdeling samt en inkassoafdeling. Herudover er der en større gruppe af studerende tilknyttet begge afdelinger. Kontorets tone er uformel og vi har en flad virksomhedsstruktur, hvor døren altid er åben. Det er vigtigt at have et godt samarbejde i hele virksomheden,
​at alle er fleksible og kan yde bistand til mange forskellige arbejdsopgaver.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Kontakt

Mortang Advokater

Folehavevej 1, 2970 Hørsholm

Se rute på Google Maps

​Tlf.: (+45) 45 76 62 00

E-mail: mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2020 Alle rettigheder forbeholdes​.