Karriere​

​Vi har mange forskellige sagstyper og klienter

Mortang Advokater er siden starten i 1998 gået fra at være én enkelt mand til i dag at have ca. 40 medarbejdere. Og vi vokser stadig. Vi har mange forskellige sagstyper og klienter, og det er med til at sikre en spændende og alsidig arbejdsdag.

Hos Mortang Advokater har vi en klar vision om altid at levere den mest optimale løsning og service til vores klienter. Som medarbejder hos Mortang Advokater skal dit juridiske fundament derfor naturligvis være i orden, men derudover lægger vi også stor vægt på gode kommunikationsevner og evnen til at forstå klienternes behov.

Kontoret har til huse i det gamle historiske domhus på Folehavevej i Hørsholm, og de unikke rammer og omgivelser er i høj grad med til at skabe livskvalitet i dagligdagen – både for os og for vores gæster.

Om organisationen

Hos Mortang advokater er vi ca. 40 kollegaer fordelt på en juridisk afdeling og en inkassoafdeling. Vi har en flad struktur og en uformel tone. Vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og prioriterer fællesskabet og det sociale samvær højt.

Mortang Advokater er ejet af advokat Tom Mortang (H), der etablerede virksomheden i 1998.

Medarbejder hos Mortang Advokater

Som medarbejder hos Mortang Advokater bliver du tilbudt en arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på den daglige trivsel, og hvor vi har fokus på både faglig og personlig udvikling.

Vi bruger hinanden som sparringspartnere, og vi vægter efteruddannelse højt. Ind imellem rejser vi sammen, og vi har jævnligt sociale arrangementer.

Stillinger hos Mortang

Vi er altid på udkig efter flere dygtige kollegaer. Send derfor gerne en ansøgning med cv og andre relevante dokumenter til mortang@mortang.dk.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse.

læs vores cookiedeklaration

Kontakt

Mortang Advokater

(+45) 45 76 62 00

mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2024 Alle rettigheder forbeholdes​.