Erhvervslejeret og lejeret

Lejeretten kan være svær at forstå, og fejlvurderinger kan have store økonomiske konsekvenser. Mange kontraktforhold er omfattet af lejelovgivningens regler, der ofte er ufravigelige, og lejeforhold er tit indirekte afgørende for værdifastsættelsen af ejendomme med lejemål.

Hos Mortang Advokater har vi et indgående kendskab til lejelovgivningen, og vi rådgiver både indenfor erhvervslejeret, privat lejeret og almen lejeret.

Erhvervslejeret

Mortang Advokater rådgiver både større og mindre erhvervsudlejere, erhvervslejere og administratorer af erhvervsejendomme. Vi hjælper blandt andet med erhvervslejekontrakter og boliglejekontrakter, forhandlinger ved afståelse af lejemål, lejeforhøjelser og nedsættelser, drifts- og varmeregnskaber samt erstatningsopgørelser ved fraflytning.

Derudover rådgiver vi i forbindelse med køb og drift af udlejningsejendomme til beboelse og erhverv og om konfliktløsning og vilkårsændringer i forbindelse med lejekontrakter.

Vi fører naturligvis også retssager indenfor alle erhvervslejeretlige områder.

Lejeret

Det er vores erfaring, at mange lejesager kan afsluttes hurtigt, billigt og godt, hvis de bliver grebet rigtigt an fra start. Hos Mortang Advokater har vi både den ekspertise, der skal til for at foregribe eventuelle lejeretlige problemstillinger og stor erfaring med den praktiske håndtering af lejeretlige sager.

Vores rådgivning omfatter blandt andet hjælp til at vurdere, hvornår en udlejer har ret til at sætte en lejer ud, og hvordan det gøres korrekt, indgåelse og ophør af lejeaftaler, vedligeholdelse og forbedringer og forhold vedrørende lejeregulering.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse.

læs vores cookiedeklaration

Kontakt

Mortang Advokater

(+45) 45 76 62 00

mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2024 Alle rettigheder forbeholdes​.