Rekonstruktion og insolvensret

​Vi står klar til at rådgive

Hos Mortang Advokater rådgiver vi indenfor alle områder, der vedrører virksomheder i økonomiske vanskeligheder. Vi rådgiver både ledelsen i nødlidende selskaber og parter, der har interesser i eller krav mod virksomheder i økonomisk krise.

Vi hjælper bl.a. med rekonstruktion af virksomheder, gennemførelse og forhandling af både frivillige akkorder og tvangsakkorder, konkursbehandling, omstødelse og likvidation.

Virksomheder i krise kan stadig indeholde økonomisk velfungerende dele, og vores mål med rekonstruktion er at medvirke til at skabe en virksomhed, der har mulighed for at klare sig i fremtiden.

​Rekonstruktion af virksomheder er et af de juridiske områder, der kræver størst overblik, indsigt og evne til stillingtagen. Ofte indebærer rekonstruktion en kombination af forskellige kreditorordninger. Hos Mortang Advokater har vi en omfattende viden om rekonstruktion og specialviden om alle de forskellige kreditorordninger. Den viden sikrer et optimalt resultalt.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse.

læs vores cookiedeklaration

Kontakt

Mortang Advokater

(+45) 45 76 62 00

mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2024 Alle rettigheder forbeholdes​.