Advokat

​Hos Mortang Advokater hjælper vi primært erhvervsklienter, men også privatpersoner. 

Vi har stor erfaring med at rådgive virksomheder, offentlige myndigheder, institutioner og fonde indenfor en lang række juridiske områder.

Mortang Advokater tilbyder også hjælp til mediation, hvor det ofte lykkes at løse tvister i mindelighed til fordel for begge parter.

Vores omgangstone er uformel, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet, faglighed, troværdighed. Indgående kendskab til vores klienters virksomheder og løbende dialog er kerneværdier i vores måde at arbejde på.

Hos Mortang Advokater er du som klient tilknyttet en ansvarlig advokat med bred erfaring. Kræver en problemstilling specialviden, vil advokaten inddrage husets specialister på området, så en sag altid bliver løst af den advokat, der har de bedste kvalifikationer.​​


​Kompetent advokatrådgivning til erhvervsklienter og privatpersoner

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Mortang Advokater blev i 1998 stiftet af advokat Tom Mortang, som havde en enkelt sag i sit arkivskab og ingen medarbejdere. Siden har Tom Mortang, med flair for full service og godt håndværk, opbygget en solid advokatvirksomhed med 40 ansatte, som årligt håndterer ca. 100.000 sager bestående af primært erhvervsrelaterede forhold og advokatinkasso. 

Efter at det i den nye Retsplejereform blev vedtaget at nedlægge en række retskredse, købte Mortang Advokater Domhuset i Hørsholm.​

​Opnå mere frihed i hverdagen med vores hjælp

Mortang Advokater består af en juridisk afdeling samt en inkassoafdeling. Herudover er der en større gruppe af studerende tilknyttet begge afdelinger. Kontorets tone er uformel og vi har en flad virksomhedsstruktur, hvor døren altid er åben. Det er vigtigt at have et godt samarbejde i hele virksomheden,
​at alle er fleksible og kan yde bistand til mange forskellige arbejdsopgaver.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Kontakt

Mortang Advokater

Folehavevej 1, 2970 Hørsholm

Se rute på Google Maps

​Tlf.: (+45) 45 76 62 00

E-mail: mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2020 Alle rettigheder forbeholdes​.