Fast ejendom og miljøret​

Lovgivningen om fast ejendom er både meget omfattende og kompleks. Hos Mortang Advokater har vi stor erfaring med og indgående kendskab til ejendoms- og byggebranchen, og vi har ekspertise indenfor alle aspekter af området.

Køb og salg af fast ejendom

Mortang Advokater rådgiver både private og erhvervsdrivende om køb og salg af fast ejendom.

Vi hjælper også andelsboligforeninger med køb og salg af ejendomme, stiftelse af andelsboligforeninger og opløsning af andelsboligforeninger i forbindelse med salg.

Vores rådgivning omfatter alle aspekter vedrørende fast ejendom, fx opkøb af jordområder, køb og salg, miljø- og energiforhold, gennemgang af eventuelle servitutter og hæftelser på ejendommen og undersøgelser og udarbejdelse af aftalegrundlag for erhvervelse eller videresalg.

Derudover vejleder vi om fortrydelsesret og advokatforbehold, lejeforhold, naboretlige forhold, finansiering og skat, kurssikring og renteforhold, tilstandsrapporter og ejerskifteforsikring, loyal oplysningspligt og mangelsansvar.

Vi rådgiver også om miljøretlige spørgsmål i forbindelse med vores generelle rådgivning og retssager.

Ejendomsudvikling

Indenfor ejendomsudvikling rådgiver vi udbydere, projektudviklere, ejendomsbrugere og investorer i forbindelse med etablering af ejendomsprojekter.

Vi hjælper med etablering og rådgivning omkring andelsboligforeninger og andre boligfællesskaber og rådgiver almene boligorganisationer. Vores rådgivning omfatter også valg af selskabsform og stiftelse, projektrådgivning og omstrukturering, omdannelse eller opløsning af selskaber, varsling af forbedringer af ejendomme/lejemål og flytteopgørelser.


​Kompetent advokatrådgivning til erhvervsklienter og privatpersoner

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Mortang Advokater blev i 1998 stiftet af advokat Tom Mortang, som havde en enkelt sag i sit arkivskab og ingen medarbejdere. Siden har Tom Mortang, med flair for full service og godt håndværk, opbygget en solid advokatvirksomhed med 40 ansatte, som årligt håndterer ca. 100.000 sager bestående af primært erhvervsrelaterede forhold og advokatinkasso. 

Efter at det i den nye Retsplejereform blev vedtaget at nedlægge en række retskredse, købte Mortang Advokater Domhuset i Hørsholm.​

​Opnå mere frihed i hverdagen med vores hjælp

Mortang Advokater består af en juridisk afdeling samt en inkassoafdeling. Herudover er der en større gruppe af studerende tilknyttet begge afdelinger. Kontorets tone er uformel og vi har en flad virksomhedsstruktur, hvor døren altid er åben. Det er vigtigt at have et godt samarbejde i hele virksomheden,
​at alle er fleksible og kan yde bistand til mange forskellige arbejdsopgaver.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Kontakt

Mortang Advokater

Folehavevej 1, 2970 Hørsholm

Se rute på Google Maps

​Tlf.: (+45) 45 76 62 00

E-mail: mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2020 Alle rettigheder forbeholdes​.