Fast ejendom og miljøret​

Lovgivningen om fast ejendom er både meget omfattende og kompleks. Hos Mortang Advokater har vi stor erfaring med og indgående kendskab til ejendoms- og byggebranchen, og vi har ekspertise indenfor alle aspekter af området.

Køb og salg af fast ejendom

Mortang Advokater rådgiver både private og erhvervsdrivende om køb og salg af fast ejendom.

Vi hjælper også andelsboligforeninger med køb og salg af ejendomme, stiftelse af andelsboligforeninger og opløsning af andelsboligforeninger i forbindelse med salg.

Vores rådgivning omfatter alle aspekter vedrørende fast ejendom, fx opkøb af jordområder, køb og salg, miljø- og energiforhold, gennemgang af eventuelle servitutter og hæftelser på ejendommen og undersøgelser og udarbejdelse af aftalegrundlag for erhvervelse eller videresalg.

Derudover vejleder vi om fortrydelsesret og advokatforbehold, lejeforhold, naboretlige forhold, finansiering og skat, kurssikring og renteforhold, tilstandsrapporter og ejerskifteforsikring, loyal oplysningspligt og mangelsansvar.

Vi rådgiver også om miljøretlige spørgsmål i forbindelse med vores generelle rådgivning og retssager.

Ejendomsudvikling

Indenfor ejendomsudvikling rådgiver vi udbydere, projektudviklere, ejendomsbrugere og investorer i forbindelse med etablering af ejendomsprojekter.

Vi hjælper med etablering og rådgivning omkring andelsboligforeninger og andre boligfællesskaber og rådgiver almene boligorganisationer. Vores rådgivning omfatter også valg af selskabsform og stiftelse, projektrådgivning og omstrukturering, omdannelse eller opløsning af selskaber, varsling af forbedringer af ejendomme/lejemål og flytteopgørelser.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse.

læs vores cookiedeklaration

Kontakt

Mortang Advokater

(+45) 45 76 62 00

mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2024 Alle rettigheder forbeholdes​.