Forligsmægling og mediation​

Konfliktløsning er et af Mortang Advokaters kernekompetenceområder

Vi hjælper ofte ved mediation og andre forligsforhandlinger. Hos Mortang Advokater har vi uddannede mediatoradvokater og stor erfaring med den vurdering af processuelle risici, der ofte går forud for beslutningen om at starte en mediation og selve forligsmæglingen.

Mediation er en uformel proces, hvor mediator på parternes initiativ hjælper parterne til selv at finde en aftale og afslutte deres konflikt.

Vi betragter mediation som et vigtigt værktøj, der er særligt hensigtsmæssigt i sager, hvor en retssag enten vil være for risikabel eller langvarig og omkostningstung. Mediation er en mulighed for at løse en tvist hurtigt og med et tilfredsstillende resultat. Mediation er også en god løsning i sager, hvor man ikke ønsker at ophæve samarbejdet med modparten på grund af tvisten, og hvor det derfor er vigtigt, at nå frem til en løsning.

I dag er det almindeligt, at enten domstolene eller parterne selv tager initiativ til at gennemføre en forligsmægling eller mediation. Det kan også stå direkte i en kontrakt, at et egentligt søgsmål kun kan anlægges, hvis der har været forligsforhandlinger mellem parterne.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse.

læs vores cookiedeklaration

Kontakt

Mortang Advokater

(+45) 45 76 62 00

mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2024 Alle rettigheder forbeholdes​.