Erhvervs- og selskabsret

Erhvervsret

Rådgivning om erhvervsretlige forhold er et af Mortang Advokaters hovedarbejdsområder. Vi har solid erfaring og ekspertise indenfor de juridiske fagområder, der har betydning i erhvervslivet, og vi rådgiver både selskaber og aktionærer om alle erhvervs- og selskabsretlige problemstillinger, herunder også specialområder som køberet, kontraktret, erhvervs- og produktansvar samt forhandler- og agentaftaler. Derudover tilbyder vi sparring og rådgivning om forretningsmæssige forhold.

Selskabsret

Mortang Advokater har en omfattende ekspertise indenfor alle selskabsrettens områder, og vi hjælper både store koncerner og selskaber ejet af enkeltpersoner. Vi rådgiver bl.a. om aktieselskabs- og anpartsselskabsret, interessentskaber, kommanditselskaber og andre selskabskonstruktioner.

I forbindelse med opstart af en virksomhed tilbyder vi rådgivning om valg af selskabsform, stiftelse af selskabet, etablering og strukturering af virksomheden, konstituering mv. - Se også afsnittet om opstart af virksomhed.

Efterfølgende hjælper vi med forhold som offentligretlig regulering, generalforsamlinger, vedtægtsforhold samt kapitalforhøjelse- og nedsættelse. Endelig tilbyder vi rådgivning i forbindelse med selskabers ophør og ved virksomhedssammenslutninger og spaltninger.


​Kompetent advokatrådgivning til erhvervsklienter og privatpersoner

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Mortang Advokater blev i 1998 stiftet af advokat Tom Mortang, som havde en enkelt sag i sit arkivskab og ingen medarbejdere. Siden har Tom Mortang, med flair for full service og godt håndværk, opbygget en solid advokatvirksomhed med 40 ansatte, som årligt håndterer ca. 100.000 sager bestående af primært erhvervsrelaterede forhold og advokatinkasso. 

Efter at det i den nye Retsplejereform blev vedtaget at nedlægge en række retskredse, købte Mortang Advokater Domhuset i Hørsholm.​

​Opnå mere frihed i hverdagen med vores hjælp

Mortang Advokater består af en juridisk afdeling samt en inkassoafdeling. Herudover er der en større gruppe af studerende tilknyttet begge afdelinger. Kontorets tone er uformel og vi har en flad virksomhedsstruktur, hvor døren altid er åben. Det er vigtigt at have et godt samarbejde i hele virksomheden,
​at alle er fleksible og kan yde bistand til mange forskellige arbejdsopgaver.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Kontakt

Mortang Advokater

Folehavevej 1, 2970 Hørsholm

Se rute på Google Maps

​Tlf.: (+45) 45 76 62 00

E-mail: mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2020 Alle rettigheder forbeholdes​.