Erhvervs- og selskabsret

Erhvervsret

Rådgivning om erhvervsretlige forhold er et af Mortang Advokaters hovedarbejdsområder. Vi har solid erfaring og ekspertise indenfor de juridiske fagområder, der har betydning i erhvervslivet, og vi rådgiver både selskaber og aktionærer om alle erhvervs- og selskabsretlige problemstillinger, herunder også specialområder som køberet, kontraktret, erhvervs- og produktansvar samt forhandler- og agentaftaler. Derudover tilbyder vi sparring og rådgivning om forretningsmæssige forhold.

Selskabsret

Mortang Advokater har en omfattende ekspertise indenfor alle selskabsrettens områder, og vi hjælper både store koncerner og selskaber ejet af enkeltpersoner. Vi rådgiver bl.a. om aktieselskabs- og anpartsselskabsret, interessentskaber, kommanditselskaber og andre selskabskonstruktioner.

I forbindelse med opstart af en virksomhed tilbyder vi rådgivning om valg af selskabsform, stiftelse af selskabet, etablering og strukturering af virksomheden, konstituering mv. - Se også afsnittet om opstart af virksomhed.

Efterfølgende hjælper vi med forhold som offentligretlig regulering, generalforsamlinger, vedtægtsforhold samt kapitalforhøjelse- og nedsættelse. Endelig tilbyder vi rådgivning i forbindelse med selskabers ophør og ved virksomhedssammenslutninger og spaltninger.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse.

læs vores cookiedeklaration

Kontakt

Mortang Advokater

(+45) 45 76 62 00

mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2024 Alle rettigheder forbeholdes​.