mike steen hansen

Advokat (H), Partner

Mike Steen Hansen rådgiver danske og udenlandske virksomheder indenfor de fleste områder af erhvervsjuraen. For også at kunne tilbyde erhvervsklienter rådgivning om ledelse, strategi og økonomi har Mike suppleret sit juridiske fundament med en Master i Business Administration.

Mike fører retssager og voldgiftssager for alle instanser i Danmark og har også procedureerfaring fra EU-domstolen.

Karriereforløb

Møderet for Højesteret 2000
​Master in Business Administration (MBA) Bocconi, Milano 1997

Selvstændig advokat og partner siden 1996

Advokat 1993

Cand.jur. 1990

Sprog

Dansk, engelsk og italiensk

Fritid

Mike har fire børn, og fritiden bruger han på tennis, badminton, sejlsport og løb.

Sekretær

Jeanett Presfeldt

Tlf: (+45) 88 20 22 73

E-mail: jpr@mortang.dk

Kontaktoplysninger

Tlf.: ​(+45) 88 82 12 41

E-mail: msh@mortang.dk


​Kompetent advokatrådgivning til erhvervsklienter og privatpersoner

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Mortang Advokater blev i 1998 stiftet af advokat Tom Mortang, som havde en enkelt sag i sit arkivskab og ingen medarbejdere. Siden har Tom Mortang, med flair for full service og godt håndværk, opbygget en solid advokatvirksomhed med 40 ansatte, som årligt håndterer ca. 100.000 sager bestående af primært erhvervsrelaterede forhold og advokatinkasso. 

Efter at det i den nye Retsplejereform blev vedtaget at nedlægge en række retskredse, købte Mortang Advokater Domhuset i Hørsholm.​

​Opnå mere frihed i hverdagen med vores hjælp

Mortang Advokater består af en juridisk afdeling samt en inkassoafdeling. Herudover er der en større gruppe af studerende tilknyttet begge afdelinger. Kontorets tone er uformel og vi har en flad virksomhedsstruktur, hvor døren altid er åben. Det er vigtigt at have et godt samarbejde i hele virksomheden,
​at alle er fleksible og kan yde bistand til mange forskellige arbejdsopgaver.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Kontakt

Mortang Advokater

Folehavevej 1, 2970 Hørsholm

Se rute på Google Maps

​Tlf.: (+45) 45 76 62 00

E-mail: mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2020 Alle rettigheder forbeholdes​.