Brev fra Mortang​

Tak fordi du benytter dig af vores hjemmeside.

Vi har sendt et brev til dig, da du skylder penge til en af vores klienter. Som oplyst i brevet har du nu følgende muligheder:

  • ​Betal det fulde beløb
  • ​Anmod om en afdragsordning og kontakt os på mortang@mortang.dk

Dette vil du kunne læse mere om under ”Ønsker du at betale din regning nu”.

Hvis du har spørgsmål til sagen, er du velkommen til at kontakte din sagsbehandler. Information om direkte kontakt til sagsbehandleren finder du øverst i brevet fra os, hvor telefonnummer og mailadresse er oplyst.​

Skulle du mod forventning være uenig i kravet skal vi venligst anmode dig om at fremsende en skriftlig indsigelse til sagsbehandleren på mail.

Vores kontor er åbent for telefoniske henvendelser fra mandag til fredag fra kl. 10:00 – 15:00.

I henhold til den nye databeskyttelsesforordning må vi ikke uden hjemmel udlevere personoplysninger til en tredje part i sagen. Hvis du ikke selv har mulighed for at rette telefonisk henvendelse til os, men får en anden til at kontakte os på dine vegne, er det vigtigt, at du udsteder en fuldmagt til den pågældende.

Hent fuldmagt


​Kompetent advokatrådgivning til erhvervsklienter og privatpersoner

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Mortang Advokater blev i 1998 stiftet af advokat Tom Mortang, som havde en enkelt sag i sit arkivskab og ingen medarbejdere. Siden har Tom Mortang, med flair for full service og godt håndværk, opbygget en solid advokatvirksomhed med 40 ansatte, som årligt håndterer ca. 100.000 sager bestående af primært erhvervsrelaterede forhold og advokatinkasso. 

Efter at det i den nye Retsplejereform blev vedtaget at nedlægge en række retskredse, købte Mortang Advokater Domhuset i Hørsholm.​

​Opnå mere frihed i hverdagen med vores hjælp

Mortang Advokater består af en juridisk afdeling samt en inkassoafdeling. Herudover er der en større gruppe af studerende tilknyttet begge afdelinger. Kontorets tone er uformel og vi har en flad virksomhedsstruktur, hvor døren altid er åben. Det er vigtigt at have et godt samarbejde i hele virksomheden,
​at alle er fleksible og kan yde bistand til mange forskellige arbejdsopgaver.

Om Mortang Advokater​

Vores kerneværdier er til enhver tid at finde den optimale løsning for vores klienter samt at yde den service, vores klienter har brug for. Vi er meget bevidste om, at det er vores klienter, som udgør vores motivation og eksistensberettigelse, og som derfor også er nøglen til vores succes.

Kontakt

Mortang Advokater

Folehavevej 1, 2970 Hørsholm

Se rute på Google Maps

​Tlf.: (+45) 45 76 62 00

E-mail: mortang@mortang.dk

CVR: 18075784

Copyright © Mortang Advokater 2020 Alle rettigheder forbeholdes​.